Γίνεται φόρτωση..

Μεταφορικά και Χρεώσεις

Τα προϊόντα είτε αποστέλλονται, οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας, εκτός των περιοχών που δεν παρέχουν υπηρεσίες η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, είτε παραλαμβάνονται από το κατάστημα μας στην οδό Λυσίου 9, 111 46, Γαλάτσι.

Ειδικότερα, ο χρήστης – πελάτης δύναται να παραλάβει την παραγγελία του από το κατάστημα μας στην οδό Λυσίου 9, 111 46, Γαλάτσι, αποπληρώνοντας το τίμημα της αγοράς του με μετρητά, κατά την παραλαβή των προϊόντων από το εν λόγω κατάστημα μας.

Στην περίπτωση αυτή η εν λόγω παραγγελία θα ισχύει για δυο (2) εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που η κατάσταση παραγγελίας εμφανίσει την ένδειξη «Παραλαβή από κατάστημα», ενώ σε κάθε περίπτωση αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail για την κατάσταση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση δε που ο χρήστης – πελάτης δεν προσέλθει στο κατάστημα για την εκτέλεση της παραγγελίας του (παραλαβή της παραγγελίας) κατά την ανωτέρω αποκλειστική προθεσμία των δύο (2) εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται, μη υπεχούσης του καταστήματος ουδεμίας ευθύνης εκ της αιτίας αυτής. Επιπλέον, τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν, στον τόπο που ο χρήστης – πελάτης μας έχει υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier).

Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών καθώς και το χρονικό διάστημα 5 Αυγούστου μέχρι και 25 Αυγούστου.

ο κόστος αποστολής διαμορφώνεται για τα αντικείμεναπου θα διακινηθούν με τη συνεργάτιδα εταιρία ταχυμεταφορών Εντός Πόλης

 • βάρους μέχρι 2 κιλά   2,20€ +24%,
 • από 2 έως 5 κιλά 3,00€+24%,
 • από 5 έως 9 κιλά 6,00€+24%,
 • από 9 έως 15 κιλά 8,00€+24%
 • και από 15 έως 20 κιλά 10,00€+24%.


Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,20€+24%.

Οι αντίστοιχες χρεώσεις από πόλη σε πόλη για τη Χερσαία Ελλάδα διαμορφώνονται ως εξής:

 • για τα αντικείμενα βάρους μέχρι 2 κιλά  3,10€ +24%,
 • από 2 έως 5 κιλά 3,80€+24%,
 • από 5 έως 9 κιλά 7,00€+24%,
 • από 9 έως 15 κιλά 10,00€+24%
 • και από 15 έως 20 κιλά 12,00€+24%.

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,40€+24%

και για τις αποστολές προς τη Νησιωτική Ελλάδα (για παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών) οι χρεώσεις είναι:

 • για τα αντικείμενα βάρους μέχρι 2 κιλά  3,80€ +24%,
 • από 2 έως 5 κιλά 4,50€+24%,
 • από 5 έως 9 κιλά 9,00€+24% ,
 • από 9 έως 15 κιλά 13,00€+24%
 • και από 15 έως 20 κιλά 15,00€+24%.


Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,60€+24%

Οι αποστολές με αντικαταβολή έχουν χρέωση 2,90€+24%.

Οι χρεώσεις αυτές αφορούν περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτη. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier) και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής θα διαφοροποιούνται. Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για το κόστος της μεταφοράς μετά από την Επιβεβαίωση Καταχώρισης Παραγγελίας, εγγράφως και σε χρονικό διάστημα περίπου 48 ωρών.

Για αγορές με πληρωμή μέσω Pay Pal υπάρχει επιπλέον χρέωση 1.9% to 3.4% + €0.35 EUR επί του ποσού της παραγγελίας (Fee Amount).

Εφόσον ο χρήστης - πελάτης δεν συμφωνεί με το κόστος μεταφοράς δικαιούται - εντός 24 ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης - να ζητήσει εγγράφως (με fax η e-mail) την διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους του χρήστη – πελάτη του κόστους μεταφοράς. Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης είναι κατά προσέγγιση. To κατάστημα, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αποστείλει τα προϊόντα εντός δέκα (10) εργάσιμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών, ενώ σε κάθε περίπτωση, η παροχή οφείλεται το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών μετά τη λήψη της παραγγελίας από το κατάστημα, εκτός εάν υπάρχει λόγος – πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή λόγος ανωτέρας βίας.

Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές του καταστήματος ο χρόνος παράδοσης θα ορίζεται κατά προσέγγιση στην λίστα. Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης.

Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.