Γίνεται φόρτωση..

Τρόποι Πληρωμής

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας.

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

  1. Πληρωμή και παραλαβή στο κατάστημα μας, οδός Λάμπρου Κατσώνη 5, 111 46, Γαλάτσι. Η παραλαβή και εξόφληση της παραγγελίας από το κατάστημα γίνεται καθημέρινα από τις 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
  2. Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.
  3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, μετά την έγκριση της παραγγελίας, θα λάβετε με email τους αριθμούς λογαριασμών, στους οποίους μπορείτε να κάνετε την κατάθεση. Η παραγγελία σας θα αποστέλλεται αφού μας στείλετε με fax στο ++30 210 8066356 υπ΄όψιν κας Νικολέτας Πουτουρίδου, το ονομαστικό καταθετήριο, στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης άρχεται από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου).
  4. Mε πληρωμή μέσω του PayPal.

Δίνεται η δυνατότητα το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας να είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., διεύθυνση έδρας και επάγγελμα.